Blog RO

Bine ați venit pe blogul

monatur

Aici veți găsi idei despre macrobiotică, rețete, remedii naturiste… Și dacă e prima dată când auziți cuvântul macrobiotică, ei bine, vreau să vă spun că acesta reprezintă un stil de viață sănătos și un mod de a trăi în armonie cu natura, căutând echilibrul și bunăstarea personală.

Haide- ți să ne cunoaștem mai bine!

Pentru a menține un stil de viață cât mai echilibrat este necesar să adoptăm obiceiuri sănătoase atât în alimentație cât și în activitățile de zi cu zi.

Articole

Dacă trăiești într-un ritm haotic, ești stresat și lipsit energie tot timpul și vrei să faci o schimbare aici este locul potrivit unde vei găsi informații interesante despre un stil de viață echilibrat, alimentație sănătoasă și sfaturi practice care îți pot fi de folos pentru a trăi în pace și armonie.

Citește în continuare

Rețete

Alimentele pe care le consumăm reprezintă sursa de energie care pune în mișcare întregul nostru organism. De aceea este nevoie să consumăm alimente cât mai naturale posibil, pe care să le combinăm și să le gătim într-o formă adecvată pentru a beneficia de toate proprietățile acestora.

Descoperă noile rețete…

Remedii naturiste

În trecut, când nu existau atâtea medicamente, plantele medicinale erau folosite pentru a trata diferite afecțiuni. În ziua de azi, încă ne putem bucura de beneficiile acestora utilizându-le cu grijă și moderație în starea lor naturală, nu înainte de a ne informa corespunzător.

Natura și beneficiile sale…


Newsletter

Primește noutăți de pe Blog